Aduro brændeovn – Billige brændeovne fra Aduro

Aduro Brændeovn

Leder du efter en billig og god brændeovn, så er det en god idé at se nærmere på mærket Aduro. Deres målsætning er at levere kvalitetsbrændeovne til priser, der er yderst konkurrencedygtige.

Der er selvfølgelig mange ting man skal undersøge når man står for at købe brændeovn og nederst i artiklen kan du finde links til god, uvildig oplysning om stort set alt du har brug for at vide.

Firmaet Aduro fremhæver på deres hjemmeside at alle deres ovne er Svanemærkede. Svanemærket sikrer køberen at ovnen lever op til markedets skrappeste miljøkrav, så du kan krybe sammen på sofaen og nyde varmen fra din brændeovn med en model fra Aduro.

Brændeovne fra Aduro

Alle ovne fra Aduro bruger konvektionsvarmeprincippet, som gør at rummet opvarmes på en jævn og behagelig måde, samtidig med at træets brændeeffekt udnyttes maksimalt. Det sikrer også at du som køber har en fornuftig økonomi i forbrug af træ.

Det som primært adskiller Aduros brændeovne fra konkurrenterne er, at man selv kan regulere hvor stor en effekt ovnen skal brænde med, flere af modellerne spænder mellem en ydeevne på 3 til 9 KW, og det reguleres ganske simpelt ved indstilling af spjældene.

Du kan se nærmere på modellerne her: www.aduro.dk. Design spiller også ind når man skal vælge brændeovn, og som man kan se på hjemmesiden, så spænder Aduros modeller over en række forskellige og interessante designs, der gør at de fleste her vil kunne finde en model der passer ind i stuen.

Værd at vide inden køb

Når man har valgt et par ovne ud man kunne forestille sig at købe, er det en god ide at tage en tur ud til den lokale forhandler og se ovnene med egne øjne, samt få råd og vejledning af en fagmand.

For der er mange ting man skal være opmærksom på når man køber brændeovn.

Ønsker du solid information om brændeovne, og de regler der gælder på området, så besøg www.bolius.dk, der har en fremragende afdeling om netop emnet brændeovne.

Her kan du læse nærmere om varmeeffekt, om krav til skorsten, om krav til underlag og en mængde andre ting der kan være nyttige at vide inden du køber.

Dette indlæg blev udgivet i Aduro og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *