Asgård brændeovn – Billige brændeovne fra Asgård

Asgård Brændeovn

Leder du efter en billig og stabil brændeovn, så er det en god idé at se nærmere på mærket Asgård.

Deres målsætning er at levere kvalitetsbrændeovne til priser, der er yderst konkurrencedygtige. Der er selvfølgelig mange ting man skal undersøge når man står for at købe brændeovn, nederst i artiklen finder du links til god, uvildig oplysning.

Asgård brændeovne fremstilles af firmaet Aduro, der på deres hjemmeside fremhæver at alle deres ovne er Svanemærkede.

Svanemærket sikrer køberen at ovnen lever op til markedets skrappeste miljøkrav, så du kan krybe sammen på sofaen og nyde varmen fra din brændeovn med en model fra Aduro.

Brændeovne fra Asgård

På dette link kan du danne dig et indtryk af modellernes design: www.aduro.dk, Asgård serien består af 6 forskellige modeller, der alle benytter konvektionssystemet til varmeafgivelse. Dette system er afløseren for de gamle ovnes strålevarme, hvor varmen blev kastet ud i rummet fra en rødglødende brændeovn man dårligt kunne nærme sig.

Med konvektionssystemet fordeles varmen jævnt og stabilt i rummet, og ovnens yderside når slet ikke de høje temperaturer man måtte leve med tidligere. Da varmeudnyttelsen med dette system er i top, giver ovnen også bedre økonomi, da du simpelthen får mere varme ud af det træ du køber.

Nogle af Asgård ovnene har ret høj effekt, det vil sige at de er bygget til at varme mange m2 op, og det skal du forholde dig til når du køber. For køber du en ovn med for høj effekt i forhold til dit hjem, så vil du ikke udnytte brændet så effektivt som ved en ovn med lavere effekt.

Værd at vide inden køb

Når man har valgt et par ovne ud man kunne forestille sig at købe, er det en god ide at tage en tur ud til den lokale forhandler og se ovnene med egne øjne, samt få råd og vejledning af en fagmand.

For der er mange ting man skal være opmærksom på når man køber brændeovn. Ønsker du solid information om brændeovne, og de regler der gælder på området, så besøg www.bolius.dk, der har en fremragende afdeling om netop emnet brændeovne.

Her kan du læse nærmere om varmeeffekt, om krav til skorsten, om krav til underlag og en mængde andre ting der kan være nyttige at vide inden du køber.

Dette indlæg blev udgivet i Asgård og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *