Wiking brændeovne – Billige brændeovne fra Wiking

Wiking Brændeovne

Billede fra wiking.com

Wiking brændeovne produceres af HWAM Heat Design AS, som er en dansk familiejet virksomhed, der siden 1970´erne har arbejdet med at udvikle brændeovne der kombinerer innovativt design med høj effektivitet.

Cirka 80% af firmaets produktion på 35.000 brændeovne afsættes på det internationale marked. På hjemmesiden www.wiking.com kan man se de forskellige brændeovne i Wiking serien.

På hjemmesiden findes desuden en række gode råd til hvad man skal være opmærksom på inden man køber brændeovn, samt hvilket underlag ovnen skal stå på, og hvor stor en ovn man skal købe afhængig af hvor stort et rum ovnen skal opvarme.

Wiking brændeovne

Alle Wikings brændeovne er konventionsovne, hvilket sikrer en økonomisk og energieffektiv udnyttelse af træet. Hvor brændeovne før i tiden fungerede ved at varmen strålede direkte ud i rummet, benytter man nu en cirkulation af varmeenergien mellem plader i ovnens konstruktion, det gør også at moderne ovne ikke bliver rødglødende som ældre modeller gør.

Designmæssigt finder man både klassiske og moderne deigns på brændeovne fra Wiking, udviklet i samarbejde med danske arkitekter. Modellerne fås i sort og grå, men man kan ved enkelte modeller få dem leveret med fedtstensbeklædning.

Wiking har overvejende produceret fritstående brændeovne, men der er også mulighed for at købe Wiking Optic som er en indbygningsovn, eller Wiking Volcanic 1 som er en væghængt model. Så der er muligheder nok i serien.

Hvor køber man en billig brændeovn

Vil man vide noget om priser skal man se på forhandlernes hjemmesider, eller nogle af de forskellige sider der sammenligner priser, for eksempel www.findpriser.dk. Her skulle man kunne finde de billigste tilbud på markedet.

Det kan i øvrigt anbefales at besøge sin lokale forhandler af brændeovne, for at få den nødvendige vejledning om de mange detaljer man skal være opmærksom på før køb af brændeovn. Ofte lader man sig forføre af et flot design, men der er mange detaljer man skal være opmærksom på ved køb af brændeovn.

Man kan læse om hvad man bør vide om brændeovne her. Bolius leverer uvildig rådgivning, så deres hjemmeside er et godt sted at starte, så man kan stille de rette spørgsmål til sælgeren.

Dette indlæg blev udgivet i Wiking og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.