TermaTech brændeovn – Billige brændeovne fra TermaTech

TermaTech Brændeovn

Er det blevet tid til at skifte den gamle brændeovn ud, og leder du efter en billig model, der både har et tiltrækkende design og en god forbrænding, så er TermaTech et godt sted at begynde.

TermaTech brændeovne er et svenskejet firma, der byder på en lang række gennemtestede og billige produkter. Du kan se nærmere på deres produkter på www.termatech.dk, hvor du kan klikke på de forskellige modeller og de om der er nogen der passer til dit hjem.

Hos TermaTech kan man få brændeovne til små 7.000 kroner. Deres modellers design rummer både runde og firkantede modeller, og ønsker du ikke en fritstående model, men en væghængt brændeovn kan du også finde det.

Brændeovne og miljøet

Fordelen ved at vælge en svanemærket brændeovn er mange (TermaTech har ikke længere Svanemærket). Svanemærket er din garanti for at modellen lever op til en række ekstra skrappe miljøkrav, og efter som brændeovne og pejse står for halvdelen af forureningen med partikler og tjærestoffer i Danmark er der god grund til at tage miljøet med i betragtning når du undersøger markedet.

En anden måde du kan sikre dig at du ikke belaster miljøet unødigt er ved at vælge en ovn, der har en passende varmeafgivelse i forhold til det areal der skal opvarmes.

Køber man en ovn med for stor effekt vil man ikke udnytte træet optimalt, og derved opleve at udgifterne til træ er højere end nødvendigt, men man risikerer også irriterende problemer med løbesod i skorstenen.

Nyttig viden om brændeovne

De fleste producenter af brændeovne giver nyttige råd før køb på deres hjemmeside. Men ønsker du en grundig viden om brændeovne er det værd at gå ind på www.bolius.dk og læse deres artikler om brændeovne, da du her kan blive klogere både på regler på området, men også de fordele der ligger i at bruge en ovn konstrueret efter moderne principper.

Med denne viden i bagagen kan du så tage forbi en forhandler og se ovnene med dine egne øjne, samtidig med du kan få vejledning af en fagmand. For husk at brændeovnen er et møbel der skal stå i stuen i mange år, så det er bedre at tage sig god tid til købet, end at ende med en model du bliver træt af efter kort tid.

Dette indlæg blev udgivet i TermaTech og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *