Schmid brændeovn – Billige brændeovne fra Schmid

Schmid Brændeovn

Billede fra FPC

Firmaet Jydepejsen A/S blev stiftet af Jette og Finn Nielsen tilbage i 1979, og de lancerede for nogle år siden den meget interessante Schmid-serie, som er en serie pejsesystemer der udmærker sig ved at give køberen mulighed for at vælge mellem en række materialer og funktioner, så man med Schmid kan få en pejs der passer perfekt ind i hjemmets stil.

Går man efter den billige brændeovn og kun sammenligner på pris, vil man opdage at Schmid-serien ikke kan matche de billigste modeller. Men til gengæld får man en løsning, der holder hele livet, og som man ikke bliver træt af at se på.

Da effektiviteten med hensyn til varmeudnyttelse er i top, er det værd at se denne serie an når man skal vælge pejs til sit hjem.

Schmid-serien

I Schmid-serien kan man vælge mellem en Lina-, en Ronda- eller en Ekko-model. Du kunne tidligere se billeder af de forskellige modeller på hjemmesiden Jydepejsens hjemmesiden, men de er desværre blevet fjernet nu.

Du kan dog stadig downloade pejsens tekniske specifikationer på siden og læse prøvningsattesten, så man har fuldt overblik over modellen. Alle systemer leveres med antracit låger eller i kristall, i forskellige bredder og højder. Alle modeller er som standard udstyret med friskluftindtag, drejbar støbejernsadapter, støbejernsrist og askeskuffe.

Jydepejsen yder 5 års garanti på samtlige modeller. Det kræver selvfølgelig noget forarbejde at gennemtænke en løsning med Schmid, men hos pejseforhandlere landet over vil man kunne få den nødvendige hjælp og vejledning.

Værd at vide inden du køber

Om man skal vælge en indbygningspejs eller en fritstående brændeovn er i høj grad et spørgsmål om temperament. Nogen synes en fritstående brændeovn i støbejern har det rette rustikke præg, der passer til en hyggelig aften foran den buldrende ild.

Men ønsker man en mere moderne æstetik, hvor den populære hvide farve er dominerende, så er Schmid-serien et unikt tilbud på markedet. Så det skal man selvfølgelig overveje nøje inden man køber.

Derefter er det en god ide at tage ud til en forhandler, der har Schmid-serien stående som showroom-model, så man kan få et præcist billede af hvordan det ville fungere i ens eget hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Schmid og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Schmid brændeovn – Billige brændeovne fra Schmid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.