Dschin brændeovn – Billige brændeovne fra Dschin

Dschin Brændeovn

Billede fra dschin.dk

Er du på udkig efter en billig brændeovn, og ønsker du at være med til at reducere miljøbelastningen, så er der et stort marked for brændselseffektive og miljøvenlige brændeovne på markedet i dag.

Et af de produkter der springer i øjnene er Dschin, som tilbyder en unik løsning på miljøproblemet ved at benytte et helt specielt brændstof, Alfratol.

Det er et brændstof, der er baseret på bio-alkohol og som derfor hverken afgiver røg eller sod. Man kan have en Dschin brændeovn stående uanset hvor man bor, da den ikke kræver en skorsten.

På hjemmesiden www.dschin.dk kan man læse mere om denne unikke løsning, og se nærmere på det specielle design.

Dschin brændeovne

Brændeovnen er lavet af to forskellige materialer, nemlig aluminium og hærdet glas. Udover at begge materialer ser godt ud, tåler de også høj varme. Når man skal fylde nyt brændstof på åbner man glascylinderen i siden, her kan man også regulere varmen ved hjælp af et spjæld.

Hvis ovnen løber tør for brændstof slukker den af sig selv, så funktionaliteten er høj, og efter lidt tilvænning kan den betjenes af enhver. Brændetiden for 1 liter Alfratol er 2 timer og koster ca. 25 kroner.

Brændstoffet leveres i 10 liters dunke og kan bestilles direkte fra hjemmesiden. Dschin kan købes hos en række forhandlere landet over, blandt andet www.moebelbasen.dk, der fører ovnen til små 30.000 kroner.

Design og miljøvenlighed

DSCHIN er skabt af den schweiziske designer Martin Zbären, som har ladet sig inspirere af flammen som model for ovnens udformning.

Og ovnen adskiller sig klart fra andre ovne på markedet, og appellerer til dig som ønsker et eksklusivt produkt, der både signalerer stilbevidsthed og miljøbevidsthed.

Der er mange små fordele forbundet med denne ovn, man slipper således for en del af den vedligeholdelse og rengøring, der hører til en standard brændeovn, og man får brændstoffet leveret til døren så man slipper for indkøb af træ.

Så slå et smut om nærmeste forhandler og se om Dschin er noget for dig, forhandleren kan vejlede dig om placering og de praktiske ting, samt give dig et godt billede af de fordele og bagdele der er når man sammenligner Dschin med de mere velkendte brændeovne.

Dette indlæg blev udgivet i Dschin og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.