Heta brændeovn – Billige brændeovne fra Heta

Heta Brændeovn

Billede fra heta.dk

Der er mange fabrikanter på markedet for brændeovne, så man skal se sig godt for inden man vælger en ovn.

Man kan jo starte med at gøre sig klart om man går efter en ovn der er billig på kort eller lang bane. Groft sagt er en ovn købt brugt billig i udbetaling, men temmelig dyr i træforbrug over tid.

En ny ovn der anvender konvektionsprincippet, hvilket er standard i alle moderne ovne, vil nok være dyrere i udbetaling, men væsentlig billigere i løbende udgifter.

Det danske firma Heta A/S har været på markedet siden 1972, og er i dag et godt sted at begynde, hvis man er på udkig efter en funktionel og effektiv brændeovn i en fornuftig prisklasse.

Brændeovne fra Heta

Heta har forskellige serier, blandt andet Scan Line-brændeovne, terrassevarmere i Heta Tipi-serien, pejseindsatser, samt brændeovnene i Scandia- og Scanline Aqua-serierne. Og gennemgående for alle modeller er at de har høj varmeeffektivitet, og er fremstillet i solide materialer.

Design har høj prioritet for de fleste købere af brændeovne, og her er hjemmesidens billedserier en oplagt mulighed for at spore sig ind på noget der passer til ens egen indretning af hjemmet. På hjemmesiden www.heta.dk kan man desuden finde forhandlere af Heta-modeller i hele Danmark.

Som flere af deres konkurrenter har også Heta en række gode råd om optænding og andre detaljer på hjemmesiden.

Værd at vide inden køb

Når man har valgt et par ovne ud man kunne forestille sig at købe, er det en god ide at tage en tur ud til den lokale forhandler og se ovnene med egne øjne, samt få råd og vejledning af en fagmand.

For der er mange ting man skal være opmærksom på når man køber brændeovn. Ønsker du solid information om brændeovne, og de regler der gælder på området, så besøg www.bolius.dk, der har en fremragende afdeling om netop emnet brændeovne.

Her kan du læse nærmere om varmeeffekt, om krav til skorsten, om krav til underlag og en mængde andre ting der kan være nyttige at vide inden du køber.

Dette indlæg blev udgivet i Heta og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Heta brændeovn – Billige brændeovne fra Heta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.