HWAM brændeovn – Billige brændeovne fra HWAM

HWAM Brændeovn

Billede fra hwam.com

Flere og flere danskere vælger i disse år at supplere opvarmningen af huset med varmen fra en brændeovn.

Det er ikke alene en billig løsning, men det er jo også hyggeligt at sidde og kigge ind i ilden mens man lader roen falde over sig. Med de mange modeller der produceres, er der gode chancer for at finde en brændeovn, der passer perfekt til den måde man har indrettet sit hjem på.

Brændeovne kan fås i alle prisklasser, og med lidt søgning på nettet er der gode chancer for at finde et billigt tilbud på lige netop den brændeovn man har udset sig.

Det danske firma HWAM, der leverer til hele Europa er et af de gode bud på et godt, billigt mærke af høj kvalitet.

Hvordan vælger man den rette brændeovn?

Når man ser på brændeovn skal man kigge på hvilken effekt eller varmeydelse ovnen har. Det er nemlig vigtigt at man ikke køber en ovn, der kan opvarme et slot hvis man bor i et almindeligt parcelhus.

Man udnytter træet bedre med en brændeovn der har den passende effekt til størrelsen på ens hus, og samtidig mindsker man risikoen for at der opstår løbesod i skorstenen.

En tommelfingerregel siger at en effekt på 1 KW opvarmer ca. 20 m2. Desuden skal man sikre sig at aftrækshullet på skorstenen, det vil sige størrelsen på den åbning røgen passerer igennem passer til brændeovnens effekt. Derved undgår man at røgen siver ind i stuen.

Billige brændeovne fra HWAM

HWAM er en familiedrevet dansk virksomhed, der i 30 år har leveret brændeovne til det danske marked. HWAM samarbejder med designere og arkitekter for at skabe brændeovne, der forener funktionalitet og optimal udnyttelse af varmen med et smukt design, der gør brændeovnen til et smukt stykke inventar, der komplementerer den øvrige indretning.

HWAM kan findes på www.hwam.com, og man kan se flere af deres produkter hos landets forhandlere af brændeovne. Prismæssigt dækker HWAM både det mere eksklusive og de billige modeller.

Deres HWAM 30-model kan findes til den lave pris af 9.995,- hos forhandlere på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i HWAM og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.