Jydepejsen brændeovn – Billige brændeovne fra Jydepejsen

Jydepejsen BrændeovnJydepejsen har de sidste 30 år været leverandør af brændeovne, der er kendetegnet ved høj professionel standard og æstetisk design.

I dag er de måske mest kendte for Schmid-serien, der er en række eksklusive pejsesystemer, der giver køberen stor frihed til selv at vælge til og fra, når det gælder om at få lige nøjagtig den pejs, der passer ind i hjemmets stil og øvrige design.

Men Jydepejsen er også leveringsdygtige i brændeovne, der kan fås i flere forskellige prisklasser, fra de billige og solide modeller til de mere eksklusive produkter.

Så hvis man er på udkig efter en flot brændeovn til at supplere opvarmningen i hjemmet, så slå et smut forbi www.jydepejsen.dk, og vurder de mange spændende modeller.

Miljø og design

Hele branchen omkring brændeovne har i mange år arbejdet på at producere ovne, der udnytter træet optimalt og samtidig minimerer udledningen af tjærestoffer og partikler.

Jydepejsen er et af de firmaer, der sætter miljøbevidstheden centralt i deres arbejde med at udvikle nye modeller. Deres modeller designes af Mads Miltersen og Anders Nørgaard, og man kan læse mere om deres visioner for brændeovnenes funktion og æstetik på jydepejsens hjemmeside.

Flere af Jydepejsens modeller har en række tilvalg, som for eksempel en friskluftsventil der trækker luften ind udefra til at nære ilden. Så hvis man er på jagt efter en attraktiv brændeovn, der kan skræddersyes efter ens eget hoved er Jydepejsen et godt sted at gå på opdagelse.

Hvad skal man vide før køb

Det er altid en god ide at spørge om den model man har kig på har fået Svanemærket.

Hvis den har, er man sikker på at man har reduceret udslippet af uheldige stoffer fra sin brændeovn mest muligt. Derudover skal man være klar over hvor stort et rum ovnen skal opvarme, da det er vigtigt at man køber en ovn, der har en effekt eller varmeydelse, der passer til rummets størrelse.

Ellers vil man som regel kun udnytte en del af ovnens kapacitet, og det giver risiko for løbesod i skorstenen, samt en generel dårligere udnyttelse af det træ man fyrer med.

Skal man nyinstallere brændeovn i hjemmet, skal man sikre sig at skorstenen ikke er blevet brugt til at trække ledninger eller lignende i, for en skorsten der bruges til brændeovn må, af indlysende årsager, ikke bruges til andet.

Dette indlæg blev udgivet i Jydepejsen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.