Meteor brændeovn – Billige brændeovne fra Meteor

Meteor Brændeovn

Billede fra meteor.dk

Brændeovne og pejse har i mange hjem indtaget den centrale plads ildstedet havde i de gamle stammesamfund.

Og vi samles stadig rundt om ilden og nyder roen mens flammerne varmer luften omkring os.

Med tiden er ildstederne blevet mere sofistikerede end gamle dages åbne bålpladser. Et af de nyere tiltag indenfor pejse er de stadigt mere populære indbygningspejse, som man herhjemme kan købe hos blandt andre firmaet Meteor.

Meteor har været en del af markedet for brændeovne herhjemme i mere end 25 år, og man kan danne sig et indtryk af deres pejse på følgende link http://meteor.dk/. Meteors indbygningsovne bruger moderne konstruktions-principper, så man er sikret høj varmeeffektivitet, og dermed også en god, økonomisk løsning.

Meteor Pejse

Alle moderne brændeovne anvender konvektionsprincippet, hvor varmen ikke stråler direkte ud i rummet, men ledes gennem ovnen, så varmen afgives jævnt og skaber en behagelig opvarmning.

Ovnene fra Meteor er alle konstrueret efter disse principper. Og netop den maksimale udnyttelse af ovnens effekt – eller varmeafgivelse – er central når man skal købe brændeovn, for det sikrer at man får den optimale udnyttelse af træet, og derved har god økonomi i den valgte løsning.

Meteor tilbyder desuden en række valgfrie muligheder, man kan for eksempel selv vælge hvilken vej lågerne skal åbnes. Er der mulighed for det, kan modellerne også konstrueres som det man kalder gennemgående pejse, det vil sige pejse der er placeret mellem to rum.

Så hvis du er på udkig efter en løsning, der er lidt ud over det sædvanlige, så kunne Meteor være noget for dig.

Værd at vide inden køb

Når man har valgt et par ovne ud man kunne forestille sig at købe, er det en god ide at tage en tur ud til den lokale forhandler og se ovnene med egne øjne, samt få råd og vejledning af en fagmand.

For der er mange ting man skal være opmærksom på når man køber brændeovn. Ønsker du solid information om brændeovne, og de regler der gælder på området, så besøg www.bolius.dk, der har en fremragende afdeling om netop emnet brændeovne.

Her kan du læse nærmere om varmeeffekt, om krav til skorsten, om krav til underlag og en mængde andre ting der kan være nyttige at vide inden du køber.

Dette indlæg blev udgivet i Meteor og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.