Morsø brændeovn – Billige brændeovne fra Morsø

Morsø Brændeovn

Billede fra morsoe.com

Det danske firma Morsø er kendt af de fleste.

Dets historie går helt tilbage til 1853, og selv om navnet måske ikke lige siger dig noget, har du sikkert på et eller andet tidspunkt i dit liv nydt varmen fra en Morsø pejs eller åben brændeovn.

De hed oprindeligt Morsø Jernstøberi, og er i vore dage specielt kendt for at have været blandt de første til at udvikle konvektionssystemet, der i dag bruges i enhver moderne brændeovn.

I god overensstemmelse med dette er alle Morsøs brændeovne CE-mærkede, hvilket vil sige at de er testede og godkendt af Teknologisk Institut. Morsø har en lang række ovntyper i både klassisk og moderne design, som er værd at kigge på hvis man overvejer ny brændeovn.

Brændeovne fra Morsø

Morsø fører både fritstående ovne i klassisk og moderne design, men også indsatsovne og væghængte ovne hører til udvalget. På hjemmesiden www.morsoe.com kan man bruge et godt stykke tid på at kigge på de tilgængelige modeller.

Alle nye ovne er naturligvis med konvektionssystem, der i modsætning til de gamle strålevarme-ovne fordeler varmen jævnt og behageligt i rummet, så opvarmningen ikke er højst henne omkring ovnen, men ligeligt fordelt i stuen.

Morsø S-10 ovnen er et interessant bud på en moderne brændeovn, den er ikke kun CE-mærket, men har også fået Svanemærket, så her er tale om en ovn der lever op til de højeste miljøkrav i branchen.

Tilbehør

Når man har købt en brændeovn opdager man at der er en del tilbehør, som gør livet som brændeovnsejer lettere. På Morsøe´s hjemmeside kan man både købe pejsesæt og brændeholdere i et væld af forskellige designs, så Morsø er et godt sted at starte når man vil se på hvad markedet for brændeovne har at byde på.

Når man har valgt et par ovne ud man kunne forestille sig at købe, er det en god ide at tage en tur ud til den lokale forhandler og se ovnene med egne øjne, samt få råd og vejledning af en fagmand. For der er mange ting man skal være opmærksom på når man køber brændeovn.

Ønsker du solid information om brændeovne, og de regler der gælder på området, så besøg www.bolius.dk, der har en fremragende afdeling om netop emnet brændeovne.

Dette indlæg blev udgivet i Morsø og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.