Rais brændeovn – Billige brændeovne fra Rais

Rais Brændeovn

Der er penge at spare på kvalitetsbrændeovne for tiden.

Et af de tilbud der er værd at se nærmere på kommer fra Rais, der for tiden har tilbud på deres Rais Poleo ovn, der sælges til 13.900 kroner. Rais blev stiftet af familien bag Ørskov Stålskibsværft, og har således lang erfaring i fremstilling af produkter af høj kvalitet.

Ovnene fra Rais er alle udført i kvalitetsmateriale, og i overensstemmelse med de nyeste teknologiske landvindinger inden for brændeovne.

De mange brændeovne rundt omkring i de danske hjem har vist sig at være en ikke uvæsentlig belastning af miljøet, og som konsekvens af dette var Rais blandt de første til at få alle deres modeller mærket med Svanemærket, der sikrer forbrugeren at ovnen lever op til de skarpeste miljøkrav i branchen. Rais brændeovne har dog ikke længere Svanemærket.

Brændeovne fra Rais

Der er mange modeller at vælge imellem hos Rais, de er leveringsdygtige i både indsatsovne, brændeovne samt grill og tilbehør. På deres hjemmeside www.rais.dk kan man tage et kig på de forskellige modeller og downloade deres brochure. For mange forbrugere er design vigtigt, og det med god grund, da en brændeovn er et møbel man gerne skulle kunne holde ud at se på i mange år, og her står Rais stærkt med en række varierede designs, der gør at ovnen ikke blot er et møbel blandt andre, men kan være med til at signalere eksklusivitet og sans for stil.

Deres nyeste model Rais Q-20 er en pladsbesparende ovn, der både er elegant og diskret, hvilket er optimalt for de der ikke ønsker at ovnen skal dominere rummet.

Alle modeller har god effekt, og Svanemærket understreger at udnyttelsen af træet foregår optimalt, og sikrer køberen en god økonomi i de løbende udgifter til træ.

Værd at vide inden køb

Når man har valgt et par ovne ud man kunne forestille sig at købe, er det en god ide at tage en tur ud til den lokale forhandler og se ovnene med egne øjne, samt få råd og vejledning af en fagmand. For der er mange ting man skal være opmærksom på når man køber brændeovn.

Ønsker du solid information om brændeovne, og de regler der gælder på området, så besøg www.bolius.dk, der har en fremragende afdeling om netop emnet brændeovne. Her kan du læse nærmere om varmeeffekt, om krav til skorsten, om krav til underlag og en mængde andre ting der kan være nyttige at vide inden du køber.

Dette indlæg blev udgivet i Rais og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *